Tips til valg af den rigtige træsort til din terrasse

 

Planlægger du at flytte snart eller styre din have? Og valgte du at sætte dekorationer i din have? Selvfølgelig er det vigtigt at vælge den rigtige træsort til dit dæk. Denne artikel indeholder et sæt tips, som du kan være opmærksom på, når du vælger et træ.
Dekorativt design
Inden du begynder at lede efter en bestemt træsort til dit terrassebord, er det naturligvis vigtigt at vide præcis, hvordan du vil have terrassen til at se ud. Beslut derfor på forhånd, hvor dit dæk skal bruges, og hvordan det kommer til at se ud, måske i samarbejde med din landskabsarkitekt. Det bestemmer også, om brættet skal placeres i længde eller bredde. På denne måde ved du præcis, hvad du leder efter, så det er let at finde den rigtige træsort.
Hvordan ser træet ud? Selvfølgelig er det først og fremmest vigtigt, at tavlen ser ud, som du vil have den. Nogle træsorter har et helt andet udseende end andre træsorter, og ved første øjekast observeres naturligvis udseendet af den træsort hovedsageligt. Overvej om du foretrækker lyst eller mørkt træ, ægte brunt eller gråt.
Du behøver heller ikke vælge et træbræt. Du kan også bruge en dækplade af plast. Derudover har du mulighed for at bringe en plastfolie, der ligner træ. Så ved første øjekast ser de ikke meget anderledes ud end træ, men de er ofte billigere, sikrere og mere holdbare.
Vedligeholdelse af dekoration
Endelig er det vigtigt at overveje, hvor meget vedligeholdelse en bestemt træsort kræver i forhold til andre træsorter. Mængden af ​​vedligeholdelse, der kræves for et bestemt stykke træ, afhænger af træets holdbarhed, og hvor hurtigt det bliver glat og snavset. Jo mere holdbart træet er, desto længere er brættets levetid.
Det er også en god idé at vælge skridsikkert træ. Derefter skal du reducere frekvensen for at modvirke dette slip. Også i dette tilfælde kan en plastplade bruges, fordi den glider hurtigt og normalt har et glat lag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.