Sådan bliver haven til en hyggelig oase af lykke

 

Når vejret er godt, foretrækker jeg at sidde i haven. Uanset hvor smuk de farverige blomsterbed og anlagte græsplæner ser ud, kan den grønne stue dog kun være meget hyggelig og hyggelig, når den fungerer som soveværelse.
Indstil atmosfæriske accenter med belysningselementer
Varme sommernætter er dobbeltromantiske med ordentlig belysning. Sfæriske gulvlamper ser særligt smukke ud. De kan placeres individuelt eller i grupper for at give et blødt og diskret lys. Du kan dekorere træer og buske med farverige lanterner. Hvis du vil spare besværet med kabler og regelmæssig udskiftning af batterier, kan du bruge sollys. Stearinlys hjælper også med at skabe en sjov sommerstemning. De fås i mange varianter: stjerner, farvede kugler, blomster som hjerter eller sarte sommerfugle eller i frugtige designs. Bær derefter smukke stearinlys, havefakler og lanterner, og du vil føle dig som en havefest!

Udenfor, sidder i (næsten) alle slags vejrforhold: Havepavillon
Hvis du ikke vil sidde udenfor som et “præsentationsbræt”, eller hvis du vil beskytte dig selv mod sol, vind og regn, er Pharo 24 lysthuset den ideelle løsning. Uanset om den er rund eller firkantet, som et telt eller bare er overdækket, har den moderne havepavillon et attraktivt udseende, en meget stabil og imponerende levetid. De er velegnede til weekend -sommerfamilier såvel som hyggelige nætter, og øjeblikkeligt bliver de det elskede midtpunkt i haven.
De fire sæsoner havemøbler er især velegnede til havepavilloner.
Vandspil giver lethed og afslapning
Forsigtigt sprøjtning vil have en meget beroligende effekt. Og hvad med de små springvand og springvand i haven? Den har normalt sin egen pumpe, så der er ikke behov for en separat vandtilslutning, især til mindre modeller. Springvand er installeret og klar til brug på kort tid, men pitstones, som normalt placeres på grusgulve, kræver lidt mere indsats. Men resultatet ser smukt ud, så det er det værd!

Lodret plantningssystem forskønner vægge og vægge
Vil du se svigagtige vægge og vægge? Det vertikale plantesystem giver dig mulighed for kreativt at grønt ydervæggene. Normalt er det første, der skrues ind i væggen, et plastark. Plantemaskinen kan installeres senere med et enkelt klik. Dette system egner sig ikke kun til blomster og græsser, men også til urter og små grøntsager.
Grillalternativ: pejs
Pejsen afgiver en rustik varme, der minder om den gode gamle bål. Det bliver varmere her på kølige nætter, men du kan også lave lækkerier som baguetter og skumfiduser på bålet. Ud over det tilbyder pejsen en anden værdifuld fordel i forhold til grillen. Det letter dybe samtaler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.